Røget hellefisk med urtebouillon

Røget hellefisk med urtebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 skiverrøget hellefisk
2 gulerødder
2 porrer
0.5 selleri
4 dl.hønsebouillon
100 g.smør
 salt
 peber
2 spsk.hakkede krydderurter (persille, purløg og dild)
 
Opskrift:
Grøntsagerne skrælles, skylles og hakkes meget fint. Bouillonen koges ned med 75 g smør, til den er jævn. Grøntsagerne kommes i, og saucen piskes med resten af smørret. Smages til med salt og peber. Hellefiskskiverne anrettes på tallerkner eller fad. Saucen hældes over, og retten pyntes med hakkede krydderurter.

Serveres med brød.





karakterer:
Opskriften er vist 9980 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu