Verdens bedste kanelsnegle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er ikke til frys Indsendt af : Kage bageren Indsendt : Red : |
|
|
Gærdej:
Gæren smuldres i en stor skål og blandes med æg, vanilje, kanel, kardemomme, ingefær og rørsukker. Lun sødmælken og bland den sammen med salt. Bland lidt mel med og tilsæt smørret. Tilsæt en passende mængde hvedemel og ælt det hele til en glat og smidig dej (det er umuligt at fastsætte den præcise mængde, da mel typer er forskellige. Dejen skal være glat og smidig, aldrig tør og knoldet). Ælt dejen op til en stor kugle, der lægges i mel på bordet. Når dejen har hvilet ca. 15 minutter, udrulles den i et kvadrat på ca. 50 X 40 cm. Når du ruller dejen ud, skal du sørge for at begrænse mængden af mel. Børst også overflødigt mel væk fra dejen, når du er færdig med udrulningen. Remoncen: Rør smørret godt med rørsukker og stødt kanel. Man kan eventuelt piske med en håndmikser. Stryg remoncen ud over hele dejen med en palet og rul dejen sammen som en roulade på den smalle led. Smør lave aluminiumsforme ca. 6 cm. i diameter, med neutral olie. Skær rouladen i 1½ cm. tykke skiver. Læg dem straks i de smurte forme. Sneglene skal nu hæve på en bageplade et dejligt lunt sted, til de er hævet til næsten dobbelt størrelse - det tager minimum 35 minutter, afhængigt af rummets temperatur. De pensles med sammenpiskede æggeblommer. Bages ved 185 grader, til de er let gyldne, ca. 15 - 18 minutter. Tips: De er også super lækere i mikro dagen efter, smager nybagt :) |
|
Opskriften er vist 13011 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne