Kalkun au vin

Kalkun au vin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : olemad

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst eller filet
125 g.kalkunbacon
2-3 spsk.olie/oliemargarine
500 g.champignon i skiver
2-3 gulerødder i grove skiver
200 g.persillerod i tern
1 løg fintsnittet
1 glasperleløg
2-3 fedhvidløg
3 laurbærblad
2 kviste timian
4 dl.rødvin
1 tern hønsebouillon
1-2 spsk.maizena eller mel
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær kalkunkød i store tern og kalkunbacon i strimler.
Steg baconstrimlerne i en gryde og tilsæt fintsnittet løg.
Læg kalkunkødet i gryden når løgene er let brunede.
Brun kødet og krydre med salt og peber.

Tilsæt champignon i skiver.
Svits persillerod i tern gulerødder i grove skiver hakket hvidløg og let glaserede perleløg og hæld det i gryden
Hæld vinen ved og lad retten simre ved svag varme i ca. 15 min. spæd evt. med hønsebouillon og jævn saucen.

Smag til med salt og peber.
Drys med frisk persille

Tilbehør: kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 8582 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu