Kalkun au vin
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : ja Indsendt af : olemad Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunkød i store tern og kalkunbacon i strimler.
Steg baconstrimlerne i en gryde og tilsæt fintsnittet løg. Læg kalkunkødet i gryden når løgene er let brunede. Brun kødet og krydre med salt og peber. Tilsæt champignon i skiver. Svits persillerod i tern gulerødder i grove skiver hakket hvidløg og let glaserede perleløg og hæld det i gryden Hæld vinen ved og lad retten simre ved svag varme i ca. 15 min. spæd evt. med hønsebouillon og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Drys med frisk persille Tilbehør: kartofler. |
|
Opskriften er vist 8582 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne