Isrede med appelsin creme
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : jacobsn Indsendt : Red : |
|
|
vi starter med mandel nougatini. først smelter du de 75g sukker til det er brun karamel. imens rister du mandlerne på en pande til de har fået lidt farve. når sukkeren er smeltet og mandlerne let brune hælder du dem over til sukkeret. bare et øje blik så sukkeret ikke brænder på. så hælder du massen over på et stykke bagepapir til det er stuetemperatur.
nu kan du gå i gang med cremen. du blander appelsinsaft, citronsaft, det sidte sukker, cremepulver og æggeblommen sammen. varmen det stille op til koge punktet under pisk. lad det så køle af til det er stuetemperatuer. anretning: mandel nuogatinien som nu er stuetemperatuer skal groft hakkes med en brødkniv. smid stykkerne i en plastikpose og bind en knude. kør nu nougatinien med en kagerulle til det er småstykker. nu tager du din lagkage bund og trykker den ud i stykker på 7-8 cm. smør nu bunden med et tyndt lag appelsin creme. (den kan godt suge lidt). lig så et tyndt lag mandel nuogatini. lav så en kugle af isen oven på og over hæld med appelsincreme Tips: når du stikker din lagkagebund ud og du ikke har et udstikker sæt så kan alting med en skarp kant bruges. |
|
Opskriften er vist 4704 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne