Jordbæris (meget nem)
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Fryseegnet : Ja Indsendt af : Inge V. Indsendt : Red : |
|
|
Blend jordbær og sukker. Smag til med citronsaft.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i jordbærpureen. Hæld massen i en fryseegnet beholder og sæt den i fryseren ca. 2 timer. Tag den ud og pisk isen grundigt igennem. Vend den stift piskede fløde i og stil atter blandingen i fryseren. Tages ud af fryseren 30 minutter før, den skal serveres. Tips: Isen kan laves med andre bær, men så skal sukkermængden ændres alt efter, hvilke bær der anvendes. Der kan anvendes frosne bær til isen. |
|
Opskriften er vist 7240 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Maria Knudsen - 2012-07-10 12:45:24 Rigtig god opskrift. Jeg kom lidt hyldeblomst saft i, og des smagte også godt! Inge V. - 2010-07-30 13:29:31 Listen over ingredienser er kommet til at se lidt misvisende ud. Der skal bruges:500 g jordbær, 1 dl sukker, saften af 1 citron (ca),2 æggehvider, 2,5 dl piskefløde (stift pisket). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne