Sammenkogt med Ris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Fryseegnet. Indsendt af : Jeanne Sønderskov Indsendt : Red : |
|
|
skær koteletterne ud i strimler, ordne grønsager, og skæres i mindre stykker.
Svits kødet i lidt smør og krydder med salt, peber, paprika og Karry. svits grønsagerne med bagefter. Hæld bouillonen, flåede hakkede tomater og tomatpureen ved og lad det små koge 10 min. til sidst tilsættes fløden og cocktailpølserne. smag sovsen til, evt. jævnes den lidt. Serveres med ris, flutes og salat. Tips: Der kan også bruges skinkekød, kylling eller kalkun til retten. eller andre grønsager, hvad man nu har lyst til. |
|
Opskriften er vist 21621 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer MV - 2011-10-22 22:25:57 Har aldrig smagt noget så grufuldt.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne