Mudder kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Mette Kruse Indsendt : Red : |
|
|
Smeltet margarine og sukker piskes længe.
Rør kærnemælk i, bland mel, kanel og natron i. Bages 25-30 min. i bradepande ved 200 grader. Afkøles ca.10 min, overtrækkes med glasur Tips: Holder sig frisk i op til en uge på køkkenbordet |
|
Opskriften er vist 7405 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mia Kruse - 2010-08-08 11:21:26 Den er super god mor. elsker dig og kagen meget højt :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne