Pitabrød 04
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lunkent vand og mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser (gem lidt af hvedemelet). Slå dejen godt sammnen. Dæk den med et låg, og stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt. Tilset evt. resten af melet. Del dejen i 10 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade. Lad dem efterhæve på bagepapir i ca. 10 min. Bag pitabrødene midt i ovnen, i ca. 10 min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 7205 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-08-01 19:57:43 Vi har lige bagt disse. Desværre havde jeg ikke nok hvedemel og måtte erstatte halvdelen med rugmel. Med det resultat at familien lige har fortalt mig, at fremover bager vi altså pitabrødene selv ! ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne