Chokolademousse 10
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Annica Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 117118 gange,
og udskrevet 2508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Silke - 2018-03-03 16:37:44 God og nem opskrift, kan varmt anbefale. Men den bliver dog meget lys hvis i vil have en mørk så skal i nok putte 70% chokolade i. Anna - 2012-10-05 15:19:41 Til dig der spørger om der skal husblads i: Nej. Du skal bare sørge for, at når du vender æggehvider og flødeslum i, skal du gøre det forsigtigt med en dejskraber. Hvis du fx. pisker det sammen, så mister man luftheden som æggehviderne ellers giver til moussen, og så kan den godt blive ret flad og flydende. katja - 2012-07-06 15:50:07 Skulle der ikke have stået PISK æggeblommerne med sukker inden de vendes i chokomassen? anonym - 2012-06-13 22:22:38 jeg syndes faktis at den der opskrift på chokolademousse er den bedste opskrift og smager ret godt og jeg giver daniel ret den skal have 1-2spk sukker men ellers rigtig rigtig god anonym - 2012-03-22 14:42:46 har i ikke med husblads, fordi jeg prøvede, denne her og det blev ikke stiv? Anette - 2012-03-09 16:41:04 Jeg vil give Daniel ret. Æggeblommerne skal piskes med 2-3 spsk. flormelis. Så bliver den meget bedre. :-) Daniel Kokke elev - 2011-11-03 15:51:05 Opskriften er temmelig god men opgradere den lige lidt så den er perfekt brug 1-2 SPK Sukker i stedet og brug gerne 1 SPK Appelsin hvis ikke mere.. EFter smag. Ellers tak for hyggen;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne