Stegt blodpølse
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : |
|
|
Blodpølsen skæres i ca. 1 cm. Tykke skiver, naturtarmen skal blive på.
Steges let i smør på pande.
Serveres med sirup, kanelsukker og æblemos. |
|
Opskriften er vist 31200 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Finn Andersen - 2020-12-23 16:51:06 Kan blodpølsen fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne