Skoleboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : djpuma Indsendt : Red : |
|
|
Gær opløses i hånd lunt vand, rasten af ingredienser helles i og æltes godt igennem. Så skal dejen hæve i 6 timer i køleskabet.
220C varmluft dejen tages med en ske på bradepanden i tolv lige stor klatter. og bages ca. 15 min. Tips: man kan selv vælge menten af melet der skal bare være samlet 1300gr og der af skal der være 900gr hvede mel rasten er hvad men har lyste til. |
|
Opskriften er vist 9640 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne