Kyllingefarsbrød
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fedtfattig opskrift Tilberedningstid : 70 minutter Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsbrød med kylling:
Gulerødderne skrælles og rives, løg og chili hakkes fint. Rør kyllingekødet med de øvrige ingredienser, form farsen til et brød læg det i et ovnfast fad og bag i ca. 50 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Server med ovnbagte kartoffelbåde, bearnaisesauce og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 244373 gange,
og udskrevet 22734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Nina - 2016-11-10 00:01:29 Super god opskrift! Jeg er ikke så god til stærkt mad, så den fik noget rødpeberfrugt i stedet og så bacon på toppen. så blev den saftig og dermed kunne nøjes med en lille salat og grov brød til. (til dem der gerne vil undgå sovs og kartofler/pasta.) :D Helle - 2015-02-23 18:25:45 Jeg puttede kogte ris i farsen (for at modvirke det skulle blive tørt), 1 gullerod, et revet løg, chilli, salt, peber, æg, rasp OG en dåse cocktailpølser (inspireret her fra siden :-) ) - Det smagte lækkert og ungerne spiste glade med. Jeg serverede grøn salat, kogte kartofler og bearnaise sauce til (så er manden også glad :-) ) Velbekom ;-) Line - 2015-02-12 22:02:02 Super god basisopskrift til farsbrød med kylling. Jeg smækkede en håndfuld havregryn, græskarkerner, hørfrø i istedet for rasp og man kan snild putte forårsløg, porrer og rød peber i sammen med lidt feta for at pifte den op. jeg strøgede rasp i fadet og på farsbrødet og overtrak det med serrano skinke som virkelig smagte lækkert. Du gjorde min farsbrødoplevelse med kylling god, tak for hjælpen. Drea - 2015-01-19 17:25:11 Rigtig nem og børnevenlig ret:-) Bacon, feta og lidt hvidløg. Og den var hjemme:-) Tanja - 2013-10-21 19:52:03 Jeg lavede den uden chilli og med butterdej om (som jeg har lært et rigtigt farsbrød har) og det smagte bare fantastisk. Spiste pasta, grøntsager og sovs til anonym - 2012-08-15 13:19:06 Hvis farsen virker tør når den røres, så kom lidt kold bouillon eller vand ved - ca. 1 dl. anonym - 2012-08-15 13:18:02 Lagde seranoskinke på toppen, og efter 15 mins. hældte ½ ltr. hønsebouillon ved. Efter de 50 mins. var væsken faktisk kogt væk og farsbrøddet var pragtfuld spise. anonym - 2012-07-13 19:21:43 God opskrift. Vi til satte 4-5 fed hvidløg også, det var også godt. I aften lavede jeg dem som mini skilpader - overtrukket med bacon og cocktailpølser som ben og hoved. Ungerne var meget begejstret. Jelling87 - 2012-07-06 18:25:57 Skal der ikke salt og pebber i???? Lisbeth - 2012-06-10 17:59:50 Nem og velsmagende ret. Jeg rev løgene, nu når jeg alligevel havde rivejernet i brug. Lagde bacon i skiver på farsbrøddet, der gjorde ikke smagen dårligere :-) sidsel - 2012-06-08 17:39:30 mega lækkert, og nok til alle:-) Nicole - 2012-02-18 10:49:25 Kedelig tør farsbrød. Metling - 2012-02-06 19:09:57 Vidunderlig, nem ret. Godt tip med fetaen, det smager super. luna2202 - 2011-11-29 11:11:18 smager super godt og kan spises af hele familien her hjemme. selv den mindste på 20 mdr. elsker det :0) her har vi prøvet at putte feta i og det er super lækkert :0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne