Mini-Scones

Mini-Scones, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : bellabelsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver med top
2 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
80 g.smør
1 æg
1 store spsk. cremefraiche
 evt.75 g. rosiner eller 50 g. hakket chokolade
 
 Pensling:
 æg
 
Opskrift:
Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål.

Skær smørret i små stykker, og kom de i melblandingen. Smuldr det med fingrene så det ligner revet ost.

Slå ægget ud i e lille skål, og pisk det sammen med en gaffel. Kom det sammenpiskede æg og cremefraichen over i skålen med melet, og bland det. Ælt dejen sammen. Ælt evt. rosiner eller chokolade i. Dejen skal være let og blød, og må ikke være for klistret.

Drys mel på bordet. Rul dejen til en tykkelse på ca. 2 cm med en kagerulle.

Stik dejen ud med et glas med en diameter på 5-6 cm. Læg cirklerne på en bageplade med bagepapir og pensl med sammenpisket æg. (Man skal ikke pensle dem for meget da de bliver tørre af det)

Sæt bagepladen i midten at ovnen og bag sconesene i 7-10 min. ved 225 grades varme til de er gyldne.

Tips:

Dejlige små Scones, der er rigtig gode til en hyggestund.





karakterer:
Opskriften er vist 5976 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-02 14:55:30
rigtig gode!

  -   2010-07-28 10:24:00
Man kan komme mere sukker i hvis man ønsker scones'ene mere søde i smagen ;)