Gryderet med oksekød, der smager af en barndom på landet
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Man skærer oksekødet ud i mindre stykker 3 x 3 – 4 x 4 cm. Man drysser salt og peber på og steger det i lidt smør.
Ved siden af, steger man baconet, som man efter at det er stegt, skærer i halve skiver. Derefter flytter man baconet hen på en tallerken. Når oksekødet er brunet, husk at bruge en STOR gryde, hældes fløden, champignons. Vent med at putte ærterne i, ellers bliver de udsplattede og kedelige i farven. Lad det hele koge i 2½ time. Put så pølserne, der er skåret i skiver i. Kog ris, eller kartofler til kartoffelmos til. Lad der gå 25 min mere, og put så ærterne i, og lad dem koge 5 minutter. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 18060 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-09-14 09:02:08 En pose pølser, er en pæn stor en, som man køber dem i Føtex, ditto ærter, du kan veje det af. Sennepen puttes i, når fløden er kommet i retten, og der røres for at smagen fordeler sig. Jeg kigger lige i Føtex, mht. pølser næste gang jeg er der, for at kunne give et mål. Morville - 2012-07-11 15:17:50 Hvormeget er en pose pølser, en ½ pose ærter og hvornår skal seneppen i?? Rikke Stougaard - 2012-02-02 22:59:31 Det glemte jeg. Baconen skal i gryderetten, når det er stegt sammen med fløde og champignons og koge sammen med resten. Du kan eventuelt gemme lidt, til at drysse over. Helene - 2012-01-29 15:33:36 Hmmm, er lidt i tvil. Er bacon tilbehør eller skal det i gryderetten??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne