Kyllingetærter
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : MieS Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kyllingen og pil den.
Smelt margerien i en gryde og kom paprika i. Svits porrer og peberfrugter til de er gylfne og kom derefter fløde og tomatpruré i. Lad blaningen koge ind til den tykner og smag til med med salt og paprika. Skal være lidt stærk, da kylling og butterdej neutralisere. Kom derefter den pillede kylling i. Lad retten køle af. Rul butterdejen ud, i plade i bunden af hver tærteform 21 cm i diameter og put fyld i. Rul de sidste butterdejsplader ud og læg 1 i hver form som låg, lav et par snit i dejen og pensl med sammenpisket æg. Tærterne bages ved 200 grader i ca. 20 minutter. Tips: Server salat til hvis tærterne bruges som hovedret. |
|
Opskriften er vist 72056 gange,
og udskrevet 581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne