Lækre knækbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvid Hvede Fryseegnet : Nej Indsendt af : MaleneGP Indsendt : Red : |
|
|
Det hele æltes/røres sammen, og fordeles derefter på 2 bageplader(husk bagepapir). Få dejen til at fylde næsten hele pladen, og skær herefter det antal knækbrød der ønskes (normalt 15 stykker, 5*3 stykker)
Bages i ovnen på de 2 nederste riller på 160 grader med varmluft. De skal bages i ca. 23 min. Ofte skal den nederste plade have en lille smule længere tid end den øverste. Sæt evt. en bradepande under den nederste plade så den ikke får så meget undervarme. |
|
Opskriften er vist 17206 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer MaleneGP - 2010-08-03 19:02:05 Hvid hvedemel er dyrere end alm. hvedemel så istedet for det kan man ændre i opskriften så det bliver 1-1½ dl. hvedekid og 2-2½ dl hvedemel (husk det skal ende med 3½ dl) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne