Cremet tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Fru Linke Indsendt : Red : |
|
|
Bland cremefraiche - tun - citron - salt og peber sammen.
Husblas smeltes i vandbad og kommes i. Til sidst det piskede fløde. Sættes i køleskab et par timer. Nem og lækker at lave. |
|
Opskriften er vist 30313 gange,
og udskrevet 695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne