Gazpacho 04
Indsendt af : Mark Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsager blendes fint og vinen hældes i. Suppen smages til med salt og peber/paprika og stilles i køleskabet i mindst 3 timer. Gazpacho'en røres til sidst op med olivenolien og serveres kold, eventuelt med hvidløgsflute.
Tips: Det er en herlig og meget sund gazpacho - perfekt egnet til en varm sommeraften. Er der noget til overs kan den sagtens holde sig et par dage i køleskab. Drik den same hvidvin til som du bruger til suppen. Hvis du ikke har nok tomater kan du bruge en dåse flåede som supplement. Det gør ingenting hvis grøntsagerne er blevet kedelige at se på, blenderen klarer det lille problem. |
|
Opskriften er vist 9604 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne