Græsk gyros
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : martin bp Indsendt : Red : |
|
|
Rør marinaden. Tilsæt kødet.
Mariner i køleskabet i en halv dags tid. Steges på pande ved høj varme, til kødet er gennemstegt uden at være tørt. Tips: Server til pitabrød med salat, majs, tomat, agurk, peberfrugter og hvad man ellers serverer til pita. Husk også en god dressing!! |
|
Opskriften er vist 34559 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne