Louises bedste kødsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Louise Indsendt : Red : |
|
|
Det finthakket løg kommes i en gryde og brunes til det næsten er færdigt. Kødet kommes i, og brunes helt. Cocktailpølserne og champignon (evt. med væsken) hældes i og derefter røres der et par minutter. Derefter kommer man tomaterne i og røre indtil det koger. Efter behov kommes der salt, peber, oregano, vand og ketchup i. Sovsen bringses i kog inden den serveres. Man kan evt. jævne den så den bliver lidt tykkere.
Tips: Tilbehør: Pasta eller spaghetti. |
|
Opskriften er vist 16211 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne