Røget hellefisk-rosetter

Røget hellefisk-rosetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.røget hellefisk, skiveskåret
1.5 dl.creme fraiche
50 g.caviar (rød)
 reven citronskal
 knuste, tørrede koriander
 friske koriander
 salt
 peber
 julesalat
6 sherrytomater, halverede
 
Opskrift:
Creme fraichen krydres efter behag med tørrede koriander, et finthakket blad frisk koriander, citronskal, salt og peber. Hæld dressingen på en tallerken og anret en rosette af røget hellefisk oven på.

Hæld væsken fra caviaren og placèr en spiseskefuld i midten af rosetten. Pynt med julesalat, sherrytomater og kviste af friske koriander.





karakterer:
Opskriften er vist 16025 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu