Bolognaise
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : martin bp Indsendt : Red : |
|
|
Svits bacon gyldent ved god varme. Skru ned for varmen og kom løg ved og svits til løget er gennemsigtigt, ikke brunt. kom gulerødder ved og svits yderligere 2 min. Tilsæt hakket oksekød og rør til det har delt sig og skiftet farve. Tilsæt persille, basilikum, citronskal, laurbærblad, rødvin, tomatkonc. og flåede tomater.
Når det koger, skal gryden på det mindste blus man har. Simrer i 3-4 timer. Smag til med salt og peber inden servering Tips: Den lange kogetid er vigtig for smagen. Hvis man aldrig har prøvet at langtidssimre bolognaise, har man aldrig lavet den rigtigt! Så prøv det nu!! |
|
Opskriften er vist 16229 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mr.Systron - 2014-04-06 10:54:37 Jeg plejer at komme fintsnittet blegselleri også. Det gi'r en hammer god smag, og du har fuldstændig ret i at man skal langtidskoge sin Bolognaise, det får ALLE smagene frem, men vent med basilikum til allersidst, ellers bliver de triste at se på, og smager er meget mere intens når det kommer i lige før servering :-) Julie - 2010-08-23 18:57:40 Lækker opskrift:) Jeg erstattede dog persillen med timian da jeg ikke lige havde persille på lager. Men den var en succes, selv for min 11-årige fætter som ellers sorterer alle slags grøntager ud af al mad ;) Pauline BV - 2010-07-26 20:19:30 Verdens bedste kødsauce Martin BP! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne