Bentes boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : sus Indsendt : |
|
|
Gæren udrøres i det lunkne vand.
De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen trilles til boller straks, som hæver 45 min. Tilsæt evl lidt mere mel, når bollerne formes. Bages 10 - 12 min ved 200 gr. |
|
Opskriften er vist 14329 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne