Flødekartofler 08
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Tom58 Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i 0.5-1 cm tykke skiver. Hak skalotteløg i tern og snit hvidløget fint. Bland med hænderne i et ildfast fad kartoflerne, løg, hvidløg, muskatnød, timian, salt og peber. Hæld fløden over så det øverste lag kartofler er fri.
Fadet stilles på den midterste rille i ovnen som er forvarmet til 175° i 35-45 min. Hold øje med kartoflerne under bagningen. Prik i kartoflerne efter 35min og og mærk om de færdige. |
|
Opskriften er vist 8783 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne