Mamas italienske madbrød
Hovedingrediens : Mel - Durummel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
Gær opløses i vandet. Sukker og olie røres heri. Dernæst æg. Halvdelen af melet i. Når det er rørt ud kan saltet kommes i og derefter resten af melet. Når dejen er æltet godt stilles det til hævning under et klæde i ca 30 min.
Dejen slåes ned, og deles i 3 lige store dele. 1. del æltes med osten. 2. del æltes med skinke. 3. del æltes med krydderurterne. Kom ikke det hele i på en gang, så bliver det svært at ælte ind - tag lidt af gangen. Rul de 3 klumper dej ud til pølser der er ca ½ gang længere end badepladen, og flet dem. Buk enderne ind under og lad hæve i yderligere 30 min. Pensles med æg og drysses med sesam. Bages ved 180 grader i ca 25 min, eller til det er gyldent. Tips: Som revet os bruger jeg Arlas Tex Mex chili mozzarella og rød cheddar Som krydderurter bruger jeg frisk koriander, basilikum, persille, purløg og de grønne ender fra forårsløgene. |
|
Opskriften er vist 14266 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2012-08-24 16:58:22 Super velsmagende madbrød og meget flot samtidig , dertil kommer at det er nemt at lave :-) Jeanette - 2010-08-02 14:18:39 Kan se jeg har glemt at skrive at jeg bruger ca 100 g. skinkestrimler... Jeanette - 2010-07-25 19:54:37 Lækkert lækkert brød som smager fantastisk til rigtig mange ting. Hvis man synes det bliver for voldsomt, kan man dele de 3 boller i 2 og lave 2 mindre brød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne