Chris Macdonals chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Rosen Indsendt : Red : |
|
|
Smør en lille bradepande med margarine. (eller en anden form). Bræk chokoladen i stykker og smelt det ved svag varme, sammen med smøret. Rør kraftigt, til chokoladen og smøret bliver til en jævn masse. Afkøl det derefter til stuetemperatur. Del æggene i hvider og blommer. Pisk æggeblommerne og halvdelen af sukkeret og vaniljesukkeret, til en lys og tyk æggesnaps. Pisk æggehviderne og resten af sukkeret sammen til en marengsmasse. Rør chokolademassen, æggesnapsen og marengsmassen sammen. Put dejen i formen/bradepanden og bag den på nederste rille i ovnen i 50-60 minutter ved 160 grader. Mens kagen afkøler laves chokoladeglasuren.
Bring fløden i kog under omrøring og tilsæt chokoladen i små stykker. Rør massen sammen og hæld forsigtigt glasuren på kagen og glat ud. Put kagen på køl så glasuren størkner lidt. Færdig :) Tips: Kagen er også supergod sammen med en masse frugter i stykker. (Frugtsalat) :) |
|
Opskriften er vist 5427 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2010-11-10 08:41:53 Mon ikke der er glemt hvor mange æg der skal i?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne