Røget hellefiskstjerne
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Blend 125 g røget hellefisk, hellefiskfilet og æggehvider. Bland fløde i. Krydres med salt og peber. Beklæd portionsforme med de resterende røgede hellefiskskiver og fyld fiskeblandingen i. Bages i vandbad i ca. 25 min. ved 170 grader.
Sauce: Fiskesuppe og flødeskum bringes i kog på en pande. Skrù ned for varmen. Jævn med en smørbolle (smør, hvedemel) og lad det simre i nogle få minutter. Tilsæt hakket dild og smag til. Vend portionsformene ud på tallerkner, hæld saucen uden om og arranger sukkerærterne i stjernemønster. Pynt med friske dildkviste. |
|
Opskriften er vist 10102 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne