Stockholmskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : karinahs Indsendt : |
|
|
Rør margarine, sukker, vanillesukker og mel sammen. Tilsæt æggeblommen. Rør dejen til den er smidig.
Form dejen til tre-fire ruller, ca. 2,5-3 cm. i diameter. Rul dem i de finthakkede hasselnødder. Læg dem på et fladt underlag - f.eks. et skærebræt - og dæk dem med film. Lad dem hvile en time i køleskab. Skær stængerne i ca. 1 cm. tykke skiver og læg dem på plader med bagepapir. Lav en fordybning i midten af hver kage og kom hindbærsyltetøj i. (Det nemmeste er at bruge et kræmmerhus eller at klippe hjørnet af en plastpose.) Bag kagerne midt i ovnen ved 180 grader til de er lyst gyldne, ca. 14 min. Når kagerne er helt kolde, pyntes de med hvid glasur. De smager lidt som små hindbærsnitter. TIP: Kagerne er fryseegnet uden glasur. |
|
Opskriften er vist 7382 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Zarah - 2011-01-30 15:54:04 Smager rigtig godt, man behøver ikke putte glasur på, men hvis man gør smager de bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne