Stegte rosenkål og gulerødder
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Rens rosenkålene og blancher dem 2-3 minutter i kogende letsaltet vand.
Tag dem op og halver dem.
Skræl gulerødderne. Skær dem i mindre stykker og blancher dem 1-2 minutter. Pil hvidløget og skær det i meget tynde skiver. Sauter hvidløg på pande med smør og olie uden at det tager farve. Tag det af panden og læg rosenkålene på panden med skærfladen nedad. Læg gulerødderne ved og lad grønsagerne stege ved middel varme ca. 10 minutter. Krydr med salt og peber og tilsæt hvidløg og pinjekerner. Steg under omrøring et par minutter og server som tilbehør til fisk, kør eller fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 27146 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne