Stegte rosenkål og gulerødder

Stegte rosenkål og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.rosenkål
250 g.gulerødder
1 fedhvidløg
15 g.smør
1 spsk.Olivenolie
1-2 spsk.Pinjekerner
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Rens rosenkålene og blancher dem 2-3 minutter i kogende letsaltet vand. Tag dem op og halver dem.

Skræl gulerødderne. Skær dem i mindre stykker og blancher dem 1-2 minutter.

Pil hvidløget og skær det i meget tynde skiver. Sauter hvidløg på pande med smør og olie uden at det tager farve. Tag det af panden og læg rosenkålene på panden med skærfladen nedad. Læg gulerødderne ved og lad grønsagerne stege ved middel varme ca. 10 minutter. Krydr med salt og peber og tilsæt hvidløg og pinjekerner. Steg under omrøring et par minutter og server som tilbehør til fisk, kør eller fjerkræ.





karakterer:
Opskriften er vist 27039 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu