Bær/marengs trifli
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Fryseegnet : Ikke fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Start med at lave marengs dejen.
Sæt ovnen på 130 grader. Pisk æggehviden stiv, og pisk sukkeret i lidt ad gangen. Lav en stor marengs, og bag dem ca. 30-40 min, eller til den er gylden. Pisk fløden til flødeskum, smag til med vanilje. Knæk/hak marengs dejen til stykker som er passende til jeres valg af glas. Start med at putte lidt af marengsen i bunden af glasset først, put herefter lidt bær over, og en smule flødeskum, fortsæt til glasset er fyldt, og put evt. hvis der er flere bær tilbage, et par på toppen. Kan sagtens sættes på køl et par timer før gæsterne kommer, men bør absolut ikke laves en dag i forvejen. Tips: Har man ikke tid, (eller lyst) til at bage en marengs fra bunden, kan man sagtens købe 2 marengsbunde i supermarkedet og hakke den groft. Er man ikke til disse "lag", kan flødeskummen, bærrene og marengsen sagtens blandes i en stor skål, og bagefter fordeles på glas. Et sundere alternativ til flødeskummen kunne være græsk yoghurt, her behøves der dog ikke at puttes vanilje i. |
|
Opskriften er vist 11283 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-26 19:13:35 Mine gæster var vilde med det! Julie - 2010-08-03 22:14:03 3 ord - let, lækker og frisk! :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne