Rødvinsbraiseret oksekød
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg Fryseegnet : Ikke Indsendt af : jeschr Indsendt : Red : |
|
|
1. Varm olivenolien i et stor flammesikret fad. Blødgør grøntsagerne i olivenolie over svag varme med laurbærblade, salvie og hvidløgsfed. Lad det ikke brune, langtidstilberedning.
2. Når de er blødet op, tilsættes oksekød, varmen øges for at forsegle kødet. 3. Tilsæt vinen og lad den koge ind og til ¾. Vend kødet undervejs 4. Efter nedsættelsen tilføjes bouillon og bringes til småkogning. Dæk til med et tætsiddende låg og lad det simre forsigtigt i 2-2 ½ time eller indtil den er helt mør. 5. Fjern oksekød fra gryde. Brug en hullet ske og wrap i folie for at holde varmen. Øg varmen i gryden og lad saucen koge ind til det halve. 6. Fjern salvie og laurbærblade, blødgør saucen indtil den er dejlig blød. Smag til med salt og peber. 7. Skær oksekødet ud og fordel saucen over kødet. Tips: Godt tilbehør: Kartoffelmos, polenta, grønne bønner, ovnkartoffeler. |
|
Opskriften er vist 15990 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Lena - 2010-07-29 10:40:40 Den her opskrift kan klart anbefales :) Serverede den til en paraften med rosmarinkartofler lavet i ovnen. Mums! Den er super nem og super lækker. Vi fik masser af respekt :D hehe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne