Fiskelagkage 03

Fiskelagkage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mmmf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stk.sandwichbrød
2 ds.tun
1 ds.majs
1 ds.asparges
1 ds.ananas
4 dl.A38
 salt
 peber
 
 Smøres ovenpå:
2.5 dl.fløde
1.5 dl.mayonnaise
1 spsk.ketchup
 chili
 salt
 peber
 
 Pynt:
 Hakkede æg
 rejer
 asparges
 Evt.laks og agurk
 
Opskrift:
A 38 røres med salt og peber.
Tun, majs, asparges ( gem lidt til pynt) og ananas blandes i A38.
Skorperne skæres af sandwich brødet.
6 stk. sandwichbrød lægges sammen i et fad. Halvdelen af tunfyldet lægges over, derefter 6 stk. brød. Det sidste tunfyld og slut af med 6 stk brød.

Fløde piskes. Mayonnaise, ketchup og krydderier røres i.
Smøres på lagkagen.
Pyntes efter smag.

Tips:

Skal stå nogle timer.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskelagkage

karakterer:
Opskriften er vist 22228 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-10 09:24:46
NAM! Den blev rigtig god og delikat! Skal helt sikkert laves igen!

  -   2010-07-22 12:01:48
Der skal stå 2 ½ dl. fløde og 1½ dl. mayonnaise