Fiskelagkage 03
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : mmmf Indsendt : Red : |
|
|
A 38 røres med salt og peber.
Tun, majs, asparges ( gem lidt til pynt) og ananas blandes i A38. Skorperne skæres af sandwich brødet. 6 stk. sandwichbrød lægges sammen i et fad. Halvdelen af tunfyldet lægges over, derefter 6 stk. brød. Det sidste tunfyld og slut af med 6 stk brød. Fløde piskes. Mayonnaise, ketchup og krydderier røres i. Smøres på lagkagen. Pyntes efter smag. Tips: Skal stå nogle timer. |
|
Opskriften er vist 22228 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2014-03-10 09:24:46 NAM! Den blev rigtig god og delikat! Skal helt sikkert laves igen! mmmf - 2010-07-22 12:01:48 Der skal stå 2 ½ dl. fløde og 1½ dl. mayonnaise |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne