Forundringsgrød
Indsendt : Red : |
|
|
melet udrøres i noget af mælken, resten af mælken bringes i kog, jævningen røres i kogende mælk, der kun lige skal op og koge.
Lige før servering, tilsættes de stift piskede æggehvider, sammen med mandler, vanilje og evt. appelsin skal. serveres, med sukker og øl eller saft. dagen efter spises den kold med rød sovs. |
|
Opskriften er vist 8276 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne