Alletiders vanilieis
Indsendt af : Kimball Indsendt : Red : |
|
|
Mælk, fløde, sukker og vanilje kommes i en gryde.
Blandingen koges op og trækkes fra varmen. Æggeblommer og sukker kommes i en lille skål og piskes godt med elpiskeren. 2 spsk af den hede flødeblanding hældes under konstant piskning ned i æggemassen. Nu hældes æggeblandingen op i gryden. Under svag varme eller vandbad piskes blandingen cremet, det sker ved ca. 85 º Den må ikke koge. Cremen afkøles helt før den fryses til is i en ismaskine eller i fryseren. I fryseren skal isen tages ud og piskes igennem en gang per time med elpiskerne indtil den er frosset og cremet. |
|
Opskriften er vist 16858 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne