Røget hellefisk i butterdejsstang
Hovedingrediens : FladFisk - Røget hellefisk Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Champignon og løg svitses i en gryde. Pikant-ost tilsættes og smeltes med. Butterdejspladerne lægges ovenpå hinanden og udrulles i ca. 25 x 35 cm. Fyldet fordeles på midten. Hellefisken skæres i tern eller strimler og lægges ovenpå fyldet. Enderne bukkes ind, og de lange sider skæres i strimler på skrå. Strimlerne lægges over hinanden (skiftevis højre og venstre). Pensles med æg. Bages i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
Serveres med salat. |
|
Opskriften er vist 15052 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne