Grillet banan med rom
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Bettina Indsendt : Red : |
|
|
Rørsukker, farin, saften fra appelsinen, vaniljen og 1 dl vand koges i tre minutter, og smages derefter til med den mørke rom efter behag. Siruppen stilles på køl til servering.
Marcipanen rives fint på et rivejern udover et stykke bagepapir. Drys og bland forsigtigt marcipanen med sukker og rist det let på en pande. Bananerne med skræl lægges på grillen ved direkte varme, og grilles til de er gennembagte. Det gør ikke noget at skrællen bliver sort. Ved servering: Den bagte, varme banan lægges på tallerkenen, fjern den øverste skræl. Bananen overtrækkes med siruppen, og drysses med marcipan blandingen. Serveres med blød vaniljeis evt. i et glas. |
|
Opskriften er vist 6651 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne