Omvendt ananas kage
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes hvidt og skummende.
Bland mel med bagepulver og kom det i dejen sammen med mælken. Til sidst røres margarinen forsigtigt i. Smør en bradepande (20 x 30) med smør og drys med sukker. Tør ananas skiverne i et viskestykke og læg dem i bradepanden. Hæld dejen over. Bag kagen ved 180 grader i ca 30 minutter. Vendes ud på et fad så ananas skiverne vender opad. Serveres med cremefraiche eller flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 10694 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne