Skildpadde is
Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden til flødeskum.
Smelt chokoladeskildpadderne over vandbad. Rør "skildpaddecremen" i. Vend forsigtigt flødeskummet i. Kom en 1/4 del is i en springform. Kom grovknuste makroner i. Hæld resten af isen over. Stilles i fryser i 5 - 6 timer. Tages ud caet kvarter før servering og pyntes. Pynt: evt. frisk frugt i små stykker og groft revet chokolade. |
|
Opskriften er vist 4718 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne