Pølsehorn (bløde og store)

Pølsehorn (bløde og store), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Rie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
3 dl.mælk
25 g.gær
50 g.hvedemel
1 stk.salt
1 tsk.sukker
12 brunchpølser af god kvalitet
 
Opskrift:
smelt smøret, høld det over i en skål og tilsæt mælken, rør gæren ud i blandingen. Kom de øvrige ingredienser i, men hold lidt mel tilbage. Æld dejen godt og stil den til hævning i ca 30 min, med et fugtigt viskestykke over. del dejen i 12 boller og tril dem ud til slanger som vikles om pølserne, pølserne skal stikke lidt ud i hver ende. De stilles til hævning i 15min. Der kilppes et krydt i alle pølse enderne og de pendsles med olivenolie resten at hornet pendsles med æg. Til dem midt i ovnen ved 200grader i ca 15min.

Tips:

Et dejligt blødt pølsehorn med sprøde ender som mine unger elsker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 28470 gange,
og udskrevet 436 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-12 10:01:04
Super gode og nemme at lave. Var et kæmpe hit til min datters 5 års børnefødselsdag igår :)

  -   2012-02-05 10:42:06
Super gode. Laver dem som almindelige pølsehorn hvor dejen rulles ud og det fungere rigtig fint.

  -   2010-12-21 22:03:41
Herlige pølsehorn. Første gang jeg gør forsøget, og det var storartet. Hele familien spiste med vellyst. Kan kun anbefales.

  -   2010-07-23 19:08:53
Der menes selvfølgelig 500g mel og ikke 50g gik ihertfald fint

  -   2010-07-23 19:05:38
uhmm de er goé!!! De er rigtig dejlig luftigt og ikke spor tøre som pølsehorn tit bliver.