Pølsehorn (bløde og store)
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : ja Indsendt af : Rie Indsendt : Red : |
|
|
smelt smøret, høld det over i en skål og tilsæt mælken, rør gæren ud i blandingen. Kom de øvrige ingredienser i, men hold lidt mel tilbage. Æld dejen godt og stil den til hævning i ca 30 min, med et fugtigt viskestykke over. del dejen i 12 boller og tril dem ud til slanger som vikles om pølserne, pølserne skal stikke lidt ud i hver ende. De stilles til hævning i 15min. Der kilppes et krydt i alle pølse enderne og de pendsles med olivenolie resten at hornet pendsles med æg. Til dem midt i ovnen ved 200grader i ca 15min.
Tips: Et dejligt blødt pølsehorn med sprøde ender som mine unger elsker. |
|
Opskriften er vist 28436 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2012-11-12 10:01:04 Super gode og nemme at lave. Var et kæmpe hit til min datters 5 års børnefødselsdag igår :) MTS - 2012-02-05 10:42:06 Super gode. Laver dem som almindelige pølsehorn hvor dejen rulles ud og det fungere rigtig fint. BetMC - 2010-12-21 22:03:41 Herlige pølsehorn. Første gang jeg gør forsøget, og det var storartet. Hele familien spiste med vellyst. Kan kun anbefales. maria - 2010-07-23 19:08:53 Der menes selvfølgelig 500g mel og ikke 50g gik ihertfald fint maria - 2010-07-23 19:05:38 uhmm de er goé!!! De er rigtig dejlig luftigt og ikke spor tøre som pølsehorn tit bliver. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne