Æble-selleri-gratin
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl sellerien og skær den i skiver på 0.5 cm. Tykkelse.
Steg dem på en pande med smør eller olie et par minutter på hver side.
Vask eller skræl æblerne, udstik kernehusene og skær æblerne i skiver. Rør cremefraiche sammen med sennep, finthakket timian, salt og peber. Læg selleri og æbler lagvist med cremen i et lille ovnfast fad smurt med smør eller olie. Hæld resten af cremen over grønsagerne og sæt fadet midt i ovnen ved 225 grader C i ca. 15 minutter. Tips: Server selleri-æble-gratinen som tilbehør til fisk. Kød eller fjerkræ |
|
Opskriften er vist 2954 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne