Krydret grønsagsgryde

Krydret grønsagsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 kålrabi eller knoldselleri
250 g.kartofler
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.Olivenolie
1 spsk.Tika eller Tandoori krydderi santa maria
4 dl.Æblejuice
75 g.rosiner
0.5 pakke frossen hel spinat
 
 Tilbehør
 Friskdampet Couscous eller brød og evt. chilisovs
 
Opskrift:
Skræl kålrabi og kartofler og skær dem i små tern. Pil løget og hak det fint. Hak hvidløget fint.

Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt grønsager og krydderi. Vend rundt og lad det småstege 3-5 minutter.

Spæd med æblejuice, tilsæt rosiner og lad retten simre under låg 10 minutter.

Tilsæt den optøede spinat og lad retten koge igennem ca. 5 minutter mere.

Smag til med salt og peber og server med det valgte tilbehør

Tips:

Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes.





karakterer:
Opskriften er vist 5250 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu