Krydret grønsagsgryde
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kålrabi og kartofler og skær dem i små tern.
Pil løget og hak det fint.
Hak hvidløget fint.
Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie og tilsæt grønsager og krydderi. Vend rundt og lad det småstege 3-5 minutter. Spæd med æblejuice, tilsæt rosiner og lad retten simre under låg 10 minutter. Tilsæt den optøede spinat og lad retten koge igennem ca. 5 minutter mere. Smag til med salt og peber og server med det valgte tilbehør Tips: Husk, at retter med spinat ikke bør genopvarmes. |
|
Opskriften er vist 5250 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne