Hyldeblomst - stikkelsbærssyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Fryseegnet : Kan ikke fryses. Indsendt af : Therese Clausen Brock Indsendt : Red : |
|
|
Stikkelbærrene koges til mos ved svag varme. Sukker og hyldeblomster kommes i, og det hele bringes i kog igen. Lad det koge ind, til det har den ønskede konsistens. Tag blomsterne op, og hæld syltetøjet på glas.
Tips: Brug gerne syltningssukker, men nomalt sukker kan også bruges. |
|
Opskriften er vist 5591 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne