Lette boller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : kan fryses Indsendt af : Sarah30 Indsendt : |
|
|
gæren opløses i lunkent vand.
Resten af ingr hældes i Hvis man vil have 3 eller 5 kornsblanding i, koges det først i 5 min. Melet tilsættes til sidst og der æltes og æltes eller røres i køkkenmaskine i 25 min. Hæver 1 time, formes til boller og hæver igen i 20 min. Bages ved 200 grader i 12-15 min |
|
Opskriften er vist 6450 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne