Tiramisu 04
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Ann Indsendt : Red : |
|
|
Skal forberedes dagen før den skal serveres :-)
Æggeblommerne piskes med flormelis til æggesnaps. Blandes i mascarponen. Piskefløden piskes. Det samme med æggehviderne, til de er stive. Flødeskum og æggehviderne vendes i mascarponen. Kiksene dyppes i kaffen og lægges i bunden af et firkantet fad. Likøren dryppes eller forsigtig hældes ud over kiksene. Så mascarponen og igen kiks og likør og til sidst mascarponen. Kagen står i køleskab natten over, og inden serveringen sigtes der kakao over det hele. Piskefløden og æggehviderne gør at den bliver mere let i konsistensen. |
|
Opskriften er vist 8387 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne