Silde smøresalat
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Præst Indsendt : Red : |
|
|
Fjern eventuelle ben fra sildene.
Kog æggene til de er hårdkogte. Køl æggene ned og find kødhakkeren frem. Put 1/2 sild i hakkeren sammen med 1-2 æg og et halvt løg. Kør det gennem hakkeren og gør ligeledes med det resterende. (Det drejer sig om at få blandet det godt via hakningen. Når det er hakket godt,røres eksta sammen i skålen med en røreske. Bland mayonnaise i efter behag. Smag til med salt og peber. Put det i en passende skål og pynt med små ekstra mayonnaise toppe. Drys purløg henover (Tørret purløg er ligeså godt,men skal så stå mindst en halv time så det trækker lidt fugt fra salaten.) Tips: Det er ligegodt til både lyst og mørkt brød. Går til kogt/dampet/stegt og grillet fisk. Passer til rejer, krabbe, muslinger og så videre. Smager godt til kaviar, torskerogn og torskelever. Kort sagt en æggesalat m. sild,-der går for sig selv eller som et tilskud til et stjerneskud eller som en sandwich med grøn salat, rød peber, annanas og groft toastbrød. |
|
Opskriften er vist 4430 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne