Silde smøresalat

Silde smøresalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Præst

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store røgede sild
4-6 store æg
2-3 store løg
 Groft salt
 Kværnet peber
 Mayonnaise
 Purløg
 
Opskrift:
Fjern eventuelle ben fra sildene.
Kog æggene til de er hårdkogte.
Køl æggene ned og find kødhakkeren frem.
Put 1/2 sild i hakkeren sammen med 1-2 æg og et halvt løg.
Kør det gennem hakkeren og gør ligeledes med det resterende.
(Det drejer sig om at få blandet det godt via hakningen.

Når det er hakket godt,røres eksta sammen i skålen med en røreske.

Bland mayonnaise i efter behag.
Smag til med salt og peber.

Put det i en passende skål og pynt med små ekstra mayonnaise toppe.
Drys purløg henover (Tørret purløg er ligeså godt,men skal så stå mindst en halv time så det trækker lidt fugt fra salaten.)





Tips:

Det er ligegodt til både lyst og mørkt brød. Går til kogt/dampet/stegt og grillet fisk. Passer til rejer, krabbe, muslinger og så videre. Smager godt til kaviar, torskerogn og torskelever. Kort sagt en æggesalat m. sild,-der går for sig selv eller som et tilskud til et stjerneskud eller som en sandwich med grøn salat, rød peber, annanas og groft toastbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 4430 gange,
og udskrevet 83 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu