Spinat-ris
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Ris svitses i olivenolie, urteafkog, salt og peber tilsættes, risene koger ca. 10 minutter og trækker 10 minutter. Frisk spinat skylles og slynges, snittes groft og dampes i lidt vand med hakket løg og mynte ca. 5 minutter.
De færdige urter drypper af i en sigte og blandes i de kogte ris, retten smages til. Variation: Spinaten kan erstattes af hakkede modne tomater, finsnittet spidskål, hakket kørvel, vilde urter eller bredbladet persille. |
|
Opskriften er vist 33983 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer BetinaD - 2009-02-19 11:07:51 Superlækkert tilbehør. Jeg brugte økologisk urtebouillon i mangel af urteafkog og frossen spinat, som jeg optøede mens risene kogte. Det er absolut ikke sidste gang vi laver ris på denne måde. Laura - 2005-01-01 01:01:01 Et dejligt, nemt tilbehør! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne