Mexicansk Kylligelasagne
Fryseegnet : Er ikke fryseegnret Indsendt af : John Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingefileterne i tern. Skær løgene fint. Kyllingefileterne svitses på pande med olie, efter de alle har fået farve tilsættes løgene og 1 tsk karry.
Svits det i ca. 2-3 min. Tilsæt herefter: fløde, salsa, hakkede tomater, 1 tsk salt, 1 tsk peber, 1 tsk oregano, 1 tsk basilikum. Rør godt rundt og lad de simre i 10-15 min. hvor du rører rundt 2-3 gange i løbet af simretiden. Smør en lille bradepande ind i fedtstof. Kom lasagneplader i bunden, så kylling, så spinatten, så lasagneplader, så kylling og til sidst kom lidt revet ost på toppen. 20-25 min. i ovn ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 6591 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Betuster - 2011-05-25 17:22:49 kanon god lasagne. Første gang vi lavede den, var det 100% efter opskriften. her 2. gang har jeg kommet 1 tsk mexico krydderi i, og ½ glas groft hakket jalapenos. God stærk "voksen" udgave mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne