Kirsebær Lagkage
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Anchor Indsendt : Red : |
|
|
Bund: Pisk ægget lysegult med sukkeret. Sigt mel, kartoffelmel, bagepulver og vaniljesukker i, og pisk det. Kom dejen i en rund form med bagepapir el. Læg dejen i et kvadrat på en bageplade.
Bag den i 8 min. ved 200 grader. Marengs: 50 gr. Sukker 1 æggehvide. Bag den i 1.5 time ved 130 grader. Afkøl det hele. Når det hele er afkølet lægger du Marengsbunden ovenpå Kagebunden. Derefter sprøjtes flødeskum/cremen på marengsbunden. Læg bærrene/frugterne på flødeskummen og spis den efter den er lavet. |
|
Opskriften er vist 6545 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne