Kirsebær Lagkage

Kirsebær Lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Anchor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
40 g.Sukker
1 æg
16 g.hvedemel
16 g.Kartoffelmel
0.3 tsk.bagepulver
0.3 tsk.Vaniljesukker
 
 Marengs:
50 g.sukker
1 æggehvide
 
 Creme:
 Flødeskum el. En anden form for creme
 
 Fyld/Pynt:
 Kirsebær evt. andet frugt eller bær
 
Opskrift:
Bund: Pisk ægget lysegult med sukkeret. Sigt mel, kartoffelmel, bagepulver og vaniljesukker i, og pisk det. Kom dejen i en rund form med bagepapir el. Læg dejen i et kvadrat på en bageplade.
Bag den i 8 min. ved 200 grader.

Marengs:
50 gr. Sukker
1 æggehvide.

Bag den i 1.5 time ved 130 grader.

Afkøl det hele. Når det hele er afkølet lægger du Marengsbunden ovenpå Kagebunden. Derefter sprøjtes flødeskum/cremen på marengsbunden. Læg bærrene/frugterne på flødeskummen og spis den efter den er lavet.





karakterer:
Opskriften er vist 6523 gange,
og udskrevet 103 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu