Selleripostej Glutenfri

Selleripostej Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.selleri
125 g.løg
125 g.rodpersille eller pastinak
3 spsk.olivenolie
2 dl.urteafkog
50 g.kikærtemel
50 g.rasp eller rismel
2 æg
3 fedhvidløg
½ spsk.oregano
 havsalt
 peber
 
Opskrift:
Grøntsagerne skylles, renses og snittes/rives. Svitses i olivenolie, urteafkog hældes ved og grøntsagerne simre i 5-6 minutter. Øvrige ingredienser tilsættes, grøntsagsfarsen røres godt igennem og smages til. Postejform smøres med plantemargarine, farsen hældes i og drysses med græskarkerner.

Bages ved 170-180° C i ca. 40-45 minutter.

Serveres lun eller kold, egner sig fint til pålæg med dagens grønne drys.





karakterer:
Opskriften er vist 20987 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-23 11:01:44
Jeg forstår ikke at denne ret er under glutenfri, når der står rasp i opskriften... Rasp er jo lavet af, hvedebrød...