Selleripostej Glutenfri
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne skylles, renses og snittes/rives. Svitses i olivenolie, urteafkog hældes ved og grøntsagerne simre i 5-6 minutter. Øvrige ingredienser tilsættes, grøntsagsfarsen røres godt igennem og smages til. Postejform smøres med plantemargarine, farsen hældes i og drysses med græskarkerner.
Bages ved 170-180° C i ca. 40-45 minutter. Serveres lun eller kold, egner sig fint til pålæg med dagens grønne drys. |
|
Opskriften er vist 21078 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-23 11:01:44 Jeg forstår ikke at denne ret er under glutenfri, når der står rasp i opskriften... Rasp er jo lavet af, hvedebrød... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne